Достaвка


УСЛОВИЯ И СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА

- При направена от Вас поръчка, ще получите потвърждение на поръчката на посочения от Вас телефон за връзка. Администраторът на магазина ще се свърже с Вас, за да поиска допълнително потвърждение и уточняване на удобно време за доставка. В случай, че не бъде потвърдена изискваната информация до следващия ден, моля свържете се с нас за потвърждаване на поръчката. Възможно информацията да не е стигнала до нас.

 
-- Възможните начини за плащане на покупките от сайта са:
·         в брой при доставка (наложен платеж);
- АГРАБГ ООД си запазва правото да откаже потвърждаване на която и да е поръчка, поради изчерпване на наличността или по друга причина, като уведомява потребителя за отказа или уточни по-късна дата за доставка. Наличните стоки се обработват и изпращат с куриер „ЕКОНТ”в рамките на два работни дни;
-- Ако клиентът се откаже от поръчката, след като вече е изпратена до него, той дължи разходите по транспорта на вече изпратената стока;
- Непотърсени и неполучени поръчки до 7 работни дни автоматично се анулират;
- При получаване на пратката клиентът трябва да провери съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката. Преди да впишете своето име и подпис като получател на пратката, се уверете в целостта на опаковката на пратката. В случай на констатирани увреждания на опаковката, съвместно с куриера се съставя констативен протокол, в който се описва вида, състоянието на опаковката и състоянието на наличното съдържание на пратката. Рекламации относно вида и целостта на пратката следва да се предявяват в присъствието на куриера в момента на получаване на пратката или преди да сте напуснали офиса на куриера (при получаване на пратката от офис на куриера). След това имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок до 7 РАБОТНИ ДНИ от получаване на стоките, в случай, че същите НЕ СА ИЗПОЛЗВАНИ, освен за проба (функционалност на стоката, съвпадане на размер), не е увредена целостта на опаковката им и имат запазен търговски вид (всички етикети, стикери и т.н. трябва да са на стоката). При констатация на дефектен продукт до 3 дни от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов, съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие, като потребител, сте упражнили правото си на отказ. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в интернет страницата с описанието й, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 дни от получаване на стоката.
Ако при получаването на пратката, тя е с нарушена или разпокъсана опаковка рекламацията ще бъде уважена само в присъствието на куриера още при самото получаване на стоката. Ние няма да приемем рекламация в случай, че клиент приеме такава пратка и не предяви своите претенции пред куриера. След получаване и заплащане на стоката,клиентът може да я рекламира, или да иска връщането й или замяната й:
За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в страницата e-mail адреси и телефони.